Tarinapolku Tarinapolku

Esikoulu

Tarinapolku-oppimateriaalissa kieleen ja kirjallisuuteen syvennytään sanataiteen keinoin. Materiaali sisältää vinkkejä pienten koululaisten ja esikoululaisten arkeen: liikunnallisia harjoituksia, kielellistä kutittelua, sadutusta, riimittelyä ja tarinankerrontaa. Tule hakemaan virikkeitä ja uusia ideoita opetukseen Tarinapolulta ja sanataiteesta! Materiaali sopii esikoululaisten lisäksi erinomaisesti myös 0. - 2. luokille.

Huom. Tarinapolku on nyt uudistunut, tutustu sanataiteen menetelmiin ja kielellisen kipinän herättämiseksi tehtyyn materiaaliin. 

Hae Tarinapolku-työpajakokonaisuutta eskariryhmällesi!
Kullakin ryhmällä on 3 tapaamiskertaa, 60 min./kerta. Mukaan mahtuu yht. 20 ryhmää. HUOM! Pajat ovat nyt auki koko toimintavuodelle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
Tarinapolku-oppimateriaalissa kieleen ja kirjallisuuteen syvennytään sanataiteen keinoin: liikunnallisia harjoituksia, kielellistä kutittelua, sadutusta, riimittelyä ja tarinankerrontaa. Tarinapolku-oppimateriaalin löydät netistä: kulttuurikasvatus.kuopio.fi/tarinapolku

HAE MUKAAN 18.8.2017 MENNESSÄ: jonna.forsman(a)kuopio.fi
Liitä mukaan hakemukseesi:
1. ryhmän vastuuhenkilön yhteystiedot: nimi, sähköposti, puh. nro
2. yksikön nimi: ryhmä, päiväkoti
3. ryhmän koko
4. perusteet mukaan hakemiselle sekä jos jotakin muuta erityistä on hyvä tietää ennen ensimmäistä vierailua
Sanataideohjaaja sopii aikataulut päiväkotien kanssa, 10 esikoulua/syksy, 10 esikoulua/kevät.  

KOULUTUS: ti 26.9.2017 klo 13-16, Kuopion kaupunginkirjaston satuhuone. Kouluttajana sanataidekasvattaja Anne Karjula. Koulutuksessa perehdytään oppimateriaaliin, sanataiteen menetelmiin ja kirjaston käyttöön. ILMOITTAUTUMISET 19.9. mennessä: jonna.forsman(a)kuopio.fi


 

Muista myös:

Sanataidekoulu Aapeli www.sanataidekouluaapeli.fi

Kuopion kaupunginkirjasto - maakuntakirjasto http://kirjasto.kuopio.fi/

Nukketeatteri Satuaarre http://nukketeatterisatuaarre.fi/

Teatteri Hermanni http://www.teatterihermanni.fi/